Flotte stafetresultater ved JEC

In Aktiviteter/løb/træning by Maria

De danske løbere leverede igen flotte resultater ved søndagens stafet – men det var ikke uden drama!

2 x guld til DK komp

Amanda på meldeposten

På Danmarks 1. hold i D20 løb Cecilie Klysner førstetur og kom flot ind med teten og sendte Amanda ud på andentur. Amanda løb også flot og disciplineret, hvor hun hentede lidt og skiftede som nr. 2 til Miri Thrane Ødum på tredieturen. Desværre erfarede Amanda, da hun var kommet i mål, at Cecilie havde fejlklip. Det var en lidt hård besked at få for Amanda, som

havde løbet for en medalje. Miri havde fået beskeden, inden hun løb ud, men hun formåede alligevel at løbe super flot og kom ind som nr. 1. så pigerne viste, at de var en guldmedalje værd!

Nikoline start komp

Danmarks 2. hold bestod af Camilla Bevensee, vores egen Nikoline og Josefine Lind. Camillla løb en pæn tur og kom ind som nr. 15. Hun sendte en tændt Nikoline i skoven. Nikoline fandt hurtigt vej i skoven og kom ind som nr. 7. Da Josefine kom på meldeposten og lå nr.4, fik hun at vide, at førsteholdet var disket, så hun ikke bare skulle løbe for bronzemedaljen, men at guldet måske ikke lå så langt væk… Så Josefine satte ekstra turbo på, og helt utroligt formåede hun at løbe forbi Sveriges førstehold samt de schweiziske piger og kunne løbe sit hold ind til en guldmedalje! Speakeren var fuldstændig overrasket over de danske piger. Først ”vandt” førsteholdet, men var jo disket, og så lykkedes det minsandten det danske andethold at løbe sejren i hus.

Hos herrerne lykkedes det også for Danmark at snuppe guldmedaljerne! Thomas Knudsen lagde godt ud og kom ind som nr. 5, hvorefter Magnus Dewett tog over. Magnus havde også både fart og orienteringen i orden og løb holdet op på en foreløbig 4. plads. Magnus Maag stod klar – og han var klar! Jeppe Ruud havde fortalt Magnus, hvornår han skulle være ved meldeposten, og da vi stod og ventede, fortalte Jeppe, at om et ½ minut skulle Maag komme. Og det utrolige skete! Maag kom som aftalt på meldeposten – og han var først! Så der var vild begejstring i Danskerlejren! De danske herrer vandt med præcis et minut foran Sverige og med Norge på 3. pladsen 15 sekunder efter.

Jonas i opløb komp

Jonas og Emil løb på det danske andethold,hvor de løb hhv. 1. og 2. tur. De løb begge nogle fine ture – disciplineret med god fart og styr på orienteringen – som de har lært hjemmefra J  Jonas og Emil løb næsten på identiske tider, da Emil var 38 sekunder hurtigere end Jonas, men Jonas havde til gengæld en 100 m længere gafling.

Emil i opløb komp

Simon Thrane fra Søllerød løb sidstetur og holdet blev nr. 19.

Efter medaljeoverrækkelse med to gange den danske nationalsang, tog løberne ind til Lommel, hvor de skulle fejre de flotte resultater med en omgang belgiske vafler

belgisk vaffel komp

Mandag morgen kl. 07.00 gik turen igen mod Danmark.

THOK kan være stolt over vores dygtige juniorløbere, som samlet kom hjem med 3 medaljer – bronze på sprint og guld på stafet til Nikoline og sølv til Amanda på lang. Jonas og Emil leverede også flotte og stabile resultater.

Dette viser, at THOK’s mange års målrettede og systematiske træning med ungdomsløberne giver pote, og at vi fortsat må arbejde den vej med god træning, læringsture og støtte.