Amanda blev årets fund 2014 ved prisuddelingen

In Klubben, Nyheder for Børn og Unge by Maria

 

DSC_1183

DSC_1168

 

Aftenen startede i Gribskov gymnasiums kantine,hvor kommunen bød på sandwiches, frikadeller samt salat.

Efter faneindmarch og nationalsangen var der først uddeling af priserne som Årets Idrætsleder, Årets Fund samt Årets idrætsforening.

 

 

DSC_1202

 

Der var i alt 5 nominerede til titlen som årets fund i Gribskov Kommune, men det var Amanda, som løb med titlen og æren.

Se Gribskovavisens netavis.

 

DSC_1194

 

Titlen som årets idrætsleder gik til Stefan for hans altid store engagement i idrætslivet i Tisvildeleje inden for såvel skydning, banko, Påskemarch og selvfølgelig hans arbejde i THOK. Stefan var indstillet af TGF, men det var nu dejligt, de også var opmærksomme på, at Stefan lægger mange kræfter  hos os. Se Gribskovavisens netavis.

 

Udover disse to helt specielle priser var der særlig fokus på internationale mesterskaber, hvor THOK var eneste forening, som havde guldmedaljevindere ved VM. Nikoline var desværre ikke tilstede, men Bente og Leif fik masser af applaus fra hele salen. (Foto kommer senere…)

Indimellem uddelingen af hædersgaver til alle medaljetagere blev der vist tre, små videoklip fra kommunens idrætsliv – to foreninger og så fra Gribskov Elites styrketræning med Mats Mejdevi, hvor THOK har flere u-løbere tilknyttet. Mats er desuden også træner på Byskolens idrætslinje, hvor flere af vores løbere træner hver uge.

IMG_3417

 

THOK havde ca. 40 løbere indstillet til hædringen, men selvom det ikke var alle, der var til stede ved prisuddelingen, var det måske aftenens største flok, der stod på scenen samtidig 🙂