Nikoline vinder KUM!

In Aktiviteter/løb/træning by Maria

Nikoline

På den klassiske distance i Stenderup Nørreskov viste Nikoline storform ved at vinde D18.  Nikoline løb 6,5 km med 19 poster på 54.45, som var tæt på den forventede vindertid på 50 min. Men de mange bakker og dybe slugter har nok krævet lidt ekstra.

Der var tæt opgør i klassen, hvor Josefine Lind fra Syd-kreden var 26 sekunder efter Nikoline og Amanda var yderligere 10 sekunder efter på trediepladsen. Herefter var der ca. 3 minutter ned til nr. 4, Caroline Finderup fra Nordkredsen og så kom Iben ind på en flot 5. plads 4.18 efter Nikoline.

I D16 blev Agnes en fin nr. 2 – 3 minutter efter Lise Termansen fra Syd-kredsen og 3½ min foran Camilla Larsen (ØST). Så god spredning i denne klasse.

Morten Örnhagen fra SYD vandt H14 med næsten 4 min. Lasse var knap 6 min efter på 4. pladsen og fortæller i et lille privat interview, at han desværre ikke var fokuseret nok og derfor bommede ca. 6 minutter. Ærgerligt, men i orienteringsløb er det jo netop vigtigt at være fokuseret, så man får fart og orientering til at gå op i en højere enhed. H14 var i øvrigt den største klasse ved KUM med 22 deltagere.

I H18 imponerede Carl Emil ved at blive nr. 4. Det er en rigtig fin placering, som viser, at Carl Emil har både mod og talent til at give juniorlandsholdsløberne god konkurrence. De 8,13 km har nok voldt nogle problemer for flere af deltagerne i H18, da resultatet viser stor spredning, hvor Thomas Knudsen (SYD) vandt med 9 min og så var der yderligere 1½ min til 3. pladsen. Carl Emil var 13 min efter på 4. pladsen.

I sidste øjeblik lykkedes det Bertram at komme med til KUM, og han viste, det var berettiget ved at blive en fin nr. 5 i H20. Bertram var 9.41 efter vinderen, Magnus Maag, men sølle 43 sekunder var han efter de to, der besatte 3. pladsen.