Coronavirus

In Aktiviteter/løb/træning by Tim

Kære Tisvilde Hegn OK

Situationen udvikler sig hurtigt, og det er med beklagelse, at klubben må meddele, at 

Tisvilde Hegn OK aflyser alle fælles træningsaktiviteter, indendørs såvel som udendørs

foreløbigt frem til udgangen af marts måned, men desværre må vi forvente, at vi kommer til at aflyse for en længere periode. 

Aflysninger gælder styrketræning, intervaltræning, tirsdagstræning, Hegnsjoggerne, familieorientering og andre eventuelle fælles-træninger.

Det primære formål er at mindske risikoen for smittespredning. Tiltaget følger anbefalingerne fra Dansk Orienteringsforbund og Dansk Idrætsforbund:

https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/nyhed/8016-coronavirus-dof-anbefaler-aflysning-af-aktiviteter

https://www.dif.dk/~/link.aspx?_id=F5A88EA8000B4B00A4E0F989D3310A3A&_z=z

DOF følger anbefalingerne fra DIF, der går ud på at aflyse alle aktiviteter i de kommende uger for at begrænse smittespredningen af coronavirus.Mere information her:

Slået op af Dansk Orienterings-ForbundTorsdag den 12. marts 2020

Vær opmærksom på at, ud over vores egne træninger, kan der i den kommende periode være DOF-arrangementer, der bliver aflyst. Det er allerede sket for Nordjysk 2-dages i den kommende weekend, SM Nat næste uge og DM Nat.

Vi opfordrer til at etablere alternative træningstilbud, der kan afvikles individuelt. Vores faste tilbud med månedens bane og findvej m.v. er allerede gode muligheder, og vi vil arbejde for flere tiltag. Forslag og tiltag modtages gerne.

Vi vil holde jer opdateret, når der sker ændringer i situationen.

Følg med på Facebook og vores hjemmeside.

O-hilsner

Tisvilde Hegn OK