Klubaften med Amanda og Ida lørdag den 8. december 2018

In Klubben by Lena

Kære klubmedlemmer

2018 har været et helt fantastisk år for Tisvilde Hegn OK. Det skal fejres.

Amanda Falck Weber skrev sig ind i klubbens historie, da hun som tredje Tisvilde Hegn OK løber vandt en medalje til VM. I 90’erne var det Carsten Jørgensen, der sikrede medaljer til Tisvilde Hegn OK med bronze på lang i 1995 og guld på stafetten i 1997. I 00’erne var det Jamie Stevenson, der med guld på stafetten i 2008, førte traditionen ind i de næste årti (Han har også medaljer fra 2003 og 2006 – før han kom til Tisvilde Hegn OK). Nu har Amanda med sin bronze til Sprint Mix Stafetten i Letland i år sørget for, at Tisvilde Hegn OK som den eneste klub i Danmark, har vundet VM medaljer i alle de seneste tre årtier.

Program for aftenen

  • Vi starter 18.00 hvor alle familier bedes medbringe en ret til fælles buffet, klubben giver vin, øl og sodavand.
  • Når vi har fået lidt at spise, fortæller Amanda om den fantastiske rejse hun har været igennem, fra for blot et år siden at have været en af marginal løberne på det danske landshold, til at være et af Danmarks absolut stærkeste kort. Hun vil selvfølgelig også fortælle om løbet, der sikrede hende en plads i historien som VM-medaljør.
  • Og næste generation står klar i kulissen. Ida Øbro fortæller om sin fantastisk flotte mellemdistance, der sikrede hende en medalje til Junior European Cup, da hun løb sig til en andenplads, kun slået af den schweiziske 9-dobbelte juniorverdensmester Simona Aebersold, og foran flere medaljører fra Junior-VM. JEC er en landskamp der prioriteres rigtig højt af alle de store o-nationer, og den regnes derfor af mange som de uofficielle Europa Mesterskaber.

Klubben byder på kaffe/te samt kage og slik.

Vel mødt i klubhuset

Bestyrelsen