Bronze ved DM-hold

In Aktiviteter/løb/træning by Svend

THOK kom på tredjepladsen ved DM for klubhold, der blev afviklet den 7. oktober i Store Hareskov ved Værløse. FIF Hillerød vandt guld, og sidste års danske mester, OK Pan Århus, kom på andenpladsen. Til lykke til FIF Hillerød med mesterskabet.

Det var ellers nogle særdeles tætte opgør mellem de tre klubber. Både Pan og THOK tabte med kun 4 point til Hillerød, og matchen mellem Pan og THOK sluttede uafgjort.

Pan fik sølv, fordi de i den indbyrdes match mod os opnåede 11 førstepladser mod vores 6 på de 17 baner.

Cifrene i vores matcher blev således: 125 – 129 mod Hillerød, 129 – 129 mod Pan, 146 – 96 over Silkeborg OK, 150 – 102 over OK Snab Vejle og 172 – 36 over Kolding OK.

I dagens finale opnåede THOK 2 førstepladser, 6 andenpladser, 6 tredjepladser og 4 fjerdepladser. Det jævnbyrdige samlede resultat understreger, at alle scorede point er vigtige, og der skal lyde et stort til lykke og tak for indsatsen til THOK’s løbere.

Desværre kolliderede DM-hold med både World Cup og junior-EM, hvor der deltog to af vores bedste seniorer og tre af vores bedste juniorer. Vi var ramt forholdsvis hårdere af det end de øvrige klubber, og det var derfor superflot at vi alligevel klarede os så godt.

Det var 11. gang i de sidste 12 år, at THOK deltog i DM-finalen for klubhold. I de 11 finaler har vi opnået medaljehøst på 4 guld, 3 sølv og 2 bronze, mens vi 2 gange har måttet nøjes med fjerdepladsen.