THOK i DM-finalen for klubhold

In Aktiviteter/løb/træning by Svend

I divisionsmatchen den 16. september i Boserup Skov vandt vi over FIF Hillerød Orientering og Allerød OK, mens vi tabte til Søllerød OK.

Cifrene blev således: 128-126 over Hillerød, 142-104 over Allerød og 127-131 mod Søllerød.

Idet Søllerød besejrede Hillerød med 131-128, sluttede både Hillerød, Søllerød og Tisvilde med 8 matchpoint i den samlede stilling i årets 1. division øst.

DOF’s Reglement 2017 siger følgende om den situation:
Har to eller flere hold lige mange matchpoint, er det summen af holdets egne løbspoint, som er afgørende for placeringen. Alene løbspoint opnået i matcher mod hold med samme antal matchpoint indgår i beregningen.

Sammentælling af løbspointene i de tre klubbers indbyrdes matcher i årets to runder i 1. division øst giver følgende resultat:
FIF Hillerød 547 point, Tisvilde Hegn OK 503 point og Søllerød OK 501 point.

Det betyder, at THOK lige akkurat har besejret Søllerød, og at vi sammen med Hillerød har kvalificeret os til årets DM-finale for klubhold, som foregår søndag den 7. oktober i Store Hareskov ved Værløse.

I dagens match var der en THOK-løber på førstepladsen i 8 af de 17 grupper, men det jævnbyrdige samlede resultat understreger, at alle scorede point er vigtige, og der skal lyde et stort til lykke og tak for indsatsen til THOK’s løbere.