Klubaften 5. juni om WMOC

In Aktiviteter/løb/træning by Svend

THOK afholder klubaften tirsdag den 5. juni i klubhuset om det forestående arrangement af WMOC 2018.

Program
Kl. 17.30 Træningsløb
Kl. 19.00 Fællesspisning, Jens Kovsted byder på burgere, klubben betaler mad og drikkevarer
Kl. 19.45 Indlæg om WMOC

Tilmelding
Send sms til Jens på telefon 3079 2633 senest den 4. juni med info om, hvor mange I kommer, og om I har særlige krav (eksempelvis vegetar).

Indhold
På klubaftenen er der mulighed for at få indblik i stævnets helhed, bl.a. ved nedstik i de funktioner, der varetages af egne klubkammerater.

Formålet er at bidrage til holdånd op til stævnet og ved stævnet, og at styrke os til at levere en allround service til deltagerne ved at kunne vejlede en lille smule om andet end den funktion, vi selv bidrager til.

Vi håber, det er kommunikeret ud, hvilken funktion du er sat på til at hjælpe med – ellers må det være lige på trapperne! Og hvis du slet ikke har meldt dig endnu, så gør det endelig hvis muligt, for der er stadig brug for mange flere hænder. F.eks. søndag den 8. juli i København til postvagt mm. og nogle morgener/aftener til op- og nedtagning af stævnepladser. Meld dig gerne så hurtigt som muligt til Inger Kirkegaard på [email protected].

Vi håber, der kommer mange for at hygge og snakke om stævnet og stille spørgsmål, som andre fra klubben kan svare på eller bringe videre i stævneorganisationen.

Du er særdeles velkommen til at komme til klubaftenen, selv om du ikke deltager i træningsløbet eller fællesspisningen.