Andenplads i divisionsmatch

In Aktiviteter/løb/træning by Svend

I divisionsmatchen den 8. april i Teglstrup Hegn vandt vi over Søllerød OK og Allerød OK, mens vi tabte til FIF Hillerød. Dermed ligger vi på andenpladsen i 1. division øst efter den første af årets to runder.

Cifrene blev således: 135-126 over Søllerød OK, 145-105 over Allerød OK og 113-146 mod FIF Hillerød.

Den vigtige sejr over Søllerød blev i høj grad sikret i gruppe H1, hvor vi sejrede med 27-12, bl.a. i kraft af en dobbeltsejr til Emil og Carl Emil.

Vores løbere hentede yderligere tre førstepladser og fire andenpladser. Førstepladserne blev vundet af Keld, Inger K og Christina LA, mens andenpladserne blev løbet hjem af Jesper David, Tim, Tobias og Mette. Der var mange andre fine præstationer, som bidrog til matchresultaterne.

Vi var 67 løbere på holdet. Det var flere end i 2016 og 2017, og glædeligvis med en flok debutanter. Det tegner lovende.

De fire klubber mødes igen søndag den 16. september i Boserup Skov ved Roskilde. Sæt matchen ind i din kalender allerede nu. OBS: Sporene skræmmer fra sidste år, hvor vi også besejrede Søllerød med 9 point i første runde, men tabte med 11 point i anden runde, og derfor kom Søllerød med til DM-hold i stedet for os.

De to bedste klubber i det samlede resultat af 1. division øst kvalificerer sig til årets DM-finale for klubhold, der afvikles søndag den 7. oktober i Store Hareskov ved Værløse. Sæt også den match ind i din kalender allerede nu.